به این مطلب امتیاز دهید
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 5٫00
Loading...

ویزای توریستی اسپانیا

ویزای توریستی اسپانیا

افرادی می توانند از ویزای توریستی اسپانیا برای ورود به این کشور استفاده کنند که قصد دارند مدت زمان کوتاهی را برای سفر، تفریح و گردش در اسپانیا بگذرانند. لذا برای گرفتن ویزای توریستی اسپانیا که در واقع گواهی قانونی ورود افراد خارجی به این کشور است، طی کردن مراحل و شرایط بسیاری الزامی است که در این بخش به آن ها می پردازیم.

اسپانیا را بیشتر بشناسید

از نظر موقعیت جغرافیایی، اسپانیا را می توان یکی از کشورهای قاره اروپا دانست که در جنوب غربی این کشور قرار دارد. این کشور در همسایگی کشورهای فرانسه، مراکش و پرتغال قرار دارد. از طرفی دیگر نیز سواحل زیبای آن رو به دریای مدیترانه است. این کشور تاریخ، تمدن و فرهنگ غنی بسیاری دارد که به جرات می توان گفت ستودنی است. این کشور را یکی از مرفه ترین و قدرتمندترین کشورهای جهان می دانند در حالی که رفاه و آسایش به خوبی در آن حاکم است. فرهنگ و تمدن این کشور بسیار متنوع است و می توان دلیل این تنوع را نزدیکی کشور اسپانیا به قاره آفریقا دانست. پایتخت این کشور زیبا و دوستداشتنی مادرید است که در واقع یکی از بزرگترین شهرهای این کشور به شمار می رود.

اسپانیا را بیشتر بشناسید

اسپانیا را بیشتر بشناسید

مردم اسپانیا چگونه هستند؟

کشور اسپانیا جزء کشورهای رده اول شاد در جهان محسوب می شود که مردمی بسیار خونگرم و مهربان دارد. مردم این سرزمین به هنر و ادبیات بسیار علاقمند هستند. اهالی سرزمین زرد و قرمز برای تفریح و شادی خود هر ساله جشنواره های بسیاری را برگزار می کنند که در این میان می توان به ورزش گاو بازی، پرتاب تخم مرغ و آرد و… اشاره نمود. شادی و شعف در سرتاسر این کشور گسترده شده است و به واقع می توان گفت سفر به این سرزمین می تواند تجربه ای بسیار متفاوت و خاطره ای بسیار شیرین را برای شما بر جای بگذارد.

مردم اسپانیا چگونه هستند؟

مردم اسپانیا چگونه هستند؟

جاذبه های گردشگری اسپانیا

کشور ساحلی-کوهستانی اسپانیا جاذبه های طبیعی، تاریخی، تفریحی و توریستی بسیاری دارد و همین امر سبب شده تا هر ساله افراد بسیاری را در سراسر جهان ترغیب کند تا با گرفتن ویزای توریستی اسپانیا راهی این کشور زیبا در قاره اروپا شوند. وجود سواحل گرم و آفتابی در این کشور آن را به کشور آفتاب معروف کرده است. اگر قصد گرفتن ویزای توریستی اسپانیا و سفر به این سرزمین را دارید حتما سری به ساحل کاستا براوا بزنید. این ساحل یکی از سواحل معروف جهان است که لذت قدم گذاشتن روی شن های نرم آن و دیدن دریای زیبای مدیترانه لحظاتی به یاد ماندنی را در خاطرتان بر جای خواهد گذاشت؛ فراموش نکنید که از باغ های انگور این منطقه که به وفور وجود دارد نیز دیدن کنید.

 شهر سن سباستین را می توانید یکی دیگر از مقاصد گردشگری خود در اسپانیا قرار دهید، این شهر ساحلی زیبا یکی دیگر از مکان های گردشگری اسپانیا به شمار می رود که علاوه بر مناظر زیبایش می توانید از طعم غذاهای خوشمزه اش نیز نهایت لذت را ببرید. محال است ویزای توریستی اسپانیا را بگیرید و برای سفر به این کشور بیایید اما سری به جزایر قناری و روستاهای آن نزنید.

یکی از روستاهای زیبایی که رفتن به آن و دیدنش را حتماً توصیه می کنیم؛ روستای پورتو دی مگان است. افرادی که به ماهیگیری علاقه دارند می توانند در این روستا تجربه خوبی را برای گرفتن ماهی کسب کنند. علاوه بر جاذبه های طبیعی این کشور می توان به موزه ها و مکان های تاریخی آن نیز اشاره ای کرد. موزه های دل پرادو و رنا سوفیا از جمله معروف ترین مکان های تاریخی و دیدنی کشور اسپانیا و شهر مادرید هستند. دیدن کاخ سلطنتی و باغ های همجوار آن نیز می تواند برای گردشگران موضوع جالبی باشد. از طرفی دیگر شرکت در جشنواره های جذاب و پرهیجان این کشور نیز بخش جذاب دیگری برای گردشگران خواهد بود.

جاذبه های گردشگری اسپانیا

جاذبه های گردشگری اسپانیا

بهترین زمان سفر به اسپانیا

یکی از موارد مهمی که گردشگران قبل از درخواست ویزای توریستی اسپانیا دغدغه اش را دارند، انتخاب زمانی مناسب برای سفر به این کشور است. در این زمینه با توجه به وضعیت آب و هوای اسپانیا و همچنین شرکت در جشنواره ها و فستیوال های گوناگون این کشور می توان بهترین زمان را بهار و پاییز دانست. در این زمان نه گرمای تند تابستان را دارید و نه سرمای سخت زمستان را. بلکه در هوایی بسیار معتدل می توانید لذت یک سفر به یادماندنی را تجربه کنید.

بهترین زمان سفر به اسپانیا

بهترین زمان سفر به اسپانیا

اخذ ویزای توریستی اسپانیا

با وجود محبوبیتی که کشور اسپانیا در میان مردم جهان دارد، افراد بسیاری هر ساله با درخواست ویزای توریستی اسپانیا، خواهان سفر به این کشور شده و مدتی را در آن جا سپری می کنند. ویزای توریستی اسپانیا از نوع ویزای شینگن است و گردشگران با گرفتن این ویزا می توانند به دیگر کشورهای عضو پیمان شینگن در اروپا سفر کنند. مدت اعتبار این نوع ویزای توریستی اسپانیا ۹۰ روز است و گردشگر می تواند در طول اعتبار ویزای خود به راحتی در کشور اسپانیا و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا که هم پیمان با شینگن باشند، تردد کند. لازم است بدانید با ویزای توریستی اسپانیا امکان ماندن بیشتر در این کشور و انجام اموری مانند کار، تحصیل و… امکان پذیر نمی باشد و این ویزا تنها برای افرادی صادر می شود که قصد سفر و گردشگری به مدت کوتاه را در این کشور دارند.

اخذ ویزای توریستی اسپانیا

اخذ ویزای توریستی اسپانیا

مراحل دریافت ویزای توریستی اسپانیا

برای گرفتن ویزای توریستی اسپانیا انجام مراحل قانونی آن الزامی است. لذا اولین مرحله ای که باید در این راه انجام دهید، گرفتن وقت سفارت و فرم درخواست ویزای توریستی اسپانیا است. سپس باید مدارک لازم را در فرصتی که دارید تا روز مصاحبه آماده کرده و منتظر مراجعه به کنسولگری سفارت باشید. پس از آنکه شخصاً برای مصاحبه و انگشت نگاری و ارائه مدارک خود به سفارت این کشور مراجعه کردید منتظر می مانید تا جواب ویزای شما بیاید که در صورت موافقت، راهی اسپانیا می شوید. اما در صورت ریجکت شدن درخواستتان برای اخذ ویزای توریستی اسپانیا باید مشکل را برطرف کرده و منتظر صدور ویزای خود باشید.

مراحل دریافت ویزای توریستی اسپانیا

مراحل دریافت ویزای توریستی اسپانیا

گرفتن وقت سفارت اسپانیا

گرفتن وقت در سفارت اسپانیا به صورت تلفنی و اینترنتی ممکن نیست. به همین دلیل باید با مراجعه حضوری به آژانس های مسافرتی معتبر و گرفتن فرم درخواست ویزای توریستی اسپانیا، وقت مصاحبه حضوری بگیرید. برای گرفتن وقت سفارت اسپانیا ممکن است چیزی حدود یکی الی دو هفته زمان لازم باشد. فراموش نکنید اگر به صورت خانوادگی برای ویزای توریستی اسپانیا درخواست می دهید، حتماً به تعداد اعضای خانواده فرم درخواست بگیرید. در ضمن فراموش نشود در روز تعیین شده از سوی سفارت برای مصاحبه، حتماً باید تک تک اعضای خانواده حضور داشته باشند، چرا که تمامی افراد بالای ۱۲ سال انگشت نگاری می شوند.

گرفتن وقت سفارت اسپانیا

گرفتن وقت سفارت اسپانیا

آدرس سفارت اسپانیا در ایران

جهت مراجعه به سفارت اسپانیا در ایران باید به آدرس تهران، دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه شرقی اول، ساختمان پلاک ۱۰ مراجعه نمایید. در این راستا لازم است بدانید ساعت کاری در سفارت اسپانیا یکشنبه ها تا پنجشنبه ها از ساعت ۹ صبح تا ۴ عصر می باشد.

آدرس سفارت اسپانیا در ایران

آدرس سفارت اسپانیا در ایران

زمان لازم برای گرفتن ویزای توریستی اسپانیا

یکی از توصیه های مهم که به افراد متقاضی ویزای توریستی اسپانیا می شود، مراجعه به موقع و زودهنگام برای گرفتن ویزا است. در واقع می توان گفت بهترین زمان برای درخواست ویزای توریستی اسپانیا یک الی یک ماه و نیم قبل از زمان سفر شماست. از آنجایی که ممکن است حدوداً دو هفته زمان سپری شود تا به شما وقت داده شود، از طرف دیگر چیزی حدود دو هفته الی ۲۰ روز کاری نیز برای بررسی مدارک در سفارت زمان می برد. در این صورت اگر مشکلی نبوده و مدارک کامل باشد با صدور ویزای توریستی اسپانیا موافقت می شود، در غیر این صورت باید زمان کافی برای رفع مشکل مدارکتان را داشته باشید.

زمان لازم برای گرفتن ویزای توریستی اسپانیا

زمان لازم برای گرفتن ویزای توریستی اسپانیا

نکته مهم برای گرفتن وقت سفارت و صدور ویزا

در زمینه مراجعه به سفارت و گرفتن وقت برای صدور ویزای توریستی اسپانیا این نکته را نیز لازم دانستیم به میان آوریم که در فصل های تابستان و مدتی قبل از تعطیلات نوروز به دلیل حجم بالای مسافران، ممکن است وقت سفارت و بررسی مدارک برای صدور ویزای توریستی اسپانیا چندین هفته طول بکشد، به همین دلیل بهتر است زودتر برای این امر اقدامات لازم را انجام دهید تا در زمان سفر و انجام دیگر برنامه ریزی های آن از قبیل گرفتن بلیط، رزرو هتل، خرید و دیگر موارد با مشکل روبرو نشوید و زمان کافی را داشته باشید. همچنین در این زمان بهتر است با اطلاعات کامل از قوانین سفارت مدارک خود را کامل و بدون عیب و نقص تحویل دهید تا درخواست ویزای توریستی اسپانیا ریجکت نشود.

نکته مهم برای گرفتن وقت سفارت و صدور ویزا

نکته مهم برای گرفتن وقت سفارت و صدور ویزا

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی اسپانیا

  • اصل شناسنامه و کپی آن به همراه ترجمه اش
  • اصل گذرنامه و کپی از تمامی صفحاتی که مهر خورده اند به همراه ترجمه اش
  • دو نسخه فرم تکمیل شده درخواست ویزای توریستی اسپانیا
  • دو قطعه عکس ۳*۴ رنگی، تمام رخ، زمینه سفید که طی ۳ ماهه گذشته گرفته باشید.
  • گواهی اشتغال به تحصیل یا کار به همراه ترجمه آن (هر مدرکی که بتواند وضعیت شغلی و تحصیلی فعلی شما را در کشور خودتان اثبات کند)
  • پرینت گردش حساب مالی خود طی سه ماه یا ۶ ماه گذشته
  • اسناد املاک و دارایی های خود
  • بیمه مسافرتی با حداقل ۳۰۰۰۰ یورو پوشش موارد درمانی، پزشکی و… در تمام مدت سفر (این بیمه باید از سوی شرکت اسپانیایی و مورد تایید سفارت اسپانیا باشد)
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • گواهی و یا مدرکی که نشان دهنده رزرو هتل در اسپانیا باشد.
  • رضایتنامه والدین برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون والدین خود سفر می کنند.
  • ارائه اصل و کپی دعوتنامه در صورت داشتن
  • ارائه مدارکی از قبیل  کپی کارت اقامت فرد دعوت کننده، کپی مدارک شناسایی او به همراه ترجمه و دیگر مدارک که تمکن مالی او را ثابت کند از قبیل حساب مالی او، اجاره نامه، اسناد شرکت و یا کار او و… الزامی است.
مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی اسپانیا

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی اسپانیا

نکاتی مهم در زمینه درخواست ویزای توریستی اسپانیا

یکی از نکات مهم که می توان در این بخش به آن اشاره نمود، درخواست ویزای توریستی اسپانیا برای کودکان زیر ۱۲ سال است. در این صورت والدین آن ها به عنوان قیم مدارکشان را تحویل داده و مراحل را طی می کنند. دومین نکته را می توان به ترجمه مدارک اختصاص داد، در این زمینه حتماً لازم است تمامی مدارک فارسی به انگلیسی یا اسپانیایی ترجمه شوند. نکته حائز اهمیت دیگر فرم درخواست ویزای توریستی اسپانیا است که باید به زبان انگلیسی یا اسپانیایی و با خودکار آبی پر شود. از طرفی دیگر لازم است بدانید ویزای توریستی اسپانیا با توجه به شرایط فرد درخواست دهنده و دعوتنامه او با اعتباری دو هفته ای تا سه ماهه صادر شود. مسئله دیگر پرداخت هزینه ویزای توریستی اسپانیا است که به صورت نقدی به سفارت داده می شود و امکان پرداخت از طریق کارت بانکی وجود ندارد.

نکاتی مهم در زمینه درخواست ویزای توریستی اسپانیا

نکاتی مهم در زمینه درخواست ویزای توریستی اسپانیا

هزینه ویزای توریستی اسپانیا

هزینه ویزای توریستی اسپانیا می تواند با توجه به تغییرات ریالی دچار تغییر شود. اما مبلغی که برای این ویزا از سوی سفارت دریافت می شود چیزی حدود ۶۰ الی ۷۰ یورو برای افراد بزرگسالی است که بیشتر از ۱۲ سال سن دارند و حدوداً ۳۵ الی ۴۰ یورو برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال می باشد. برای کودکان زیر ۶ سال به جهت دریافت ویزای توریستی اسپانیا لازم نیست مبلغی را پرداخت کند، بلکه هزینه صدور ویزا برای این دسته از افراد رایگان است. هزینه ویزای توریستی اسپانیا برای انجام اموری از قبیل مصاحبه، انگشت نگاری، دریافت مدارک، بررسی مدارک، صدور ویزا و… دریافت می شود که در همان ابتدای کار آن را پرداخت می کنید و تحت هیچ شرایطی حتی اگر درخواست شما ریجکت شود، قابل برگشت نخواهد بود.

هزینه ویزای توریستی اسپانیا

هزینه ویزای توریستی اسپانیا

ویزای توریستی اسپانیا برای چه کسانی صادر می شود؟

این ویزا یک ویزای کوتاه مدت برای افرادی است که به قصد گردشگری و تفریح عازم این کشور می شوند. از طرفی دیگر افرادی که بخواهند برای دیدن اعضای خانواده خود و یا دوستان و آشنایانشان به خاک این کشور قدم بگذارند؛ باید ویزای توریستی اسپانیا را داشته باشند. اما شایان ذکر است که این ویزا برای انجام تجارت، کار، تحصیل و… مناسب نبوده و هر فرد باتوجه به دلیل شخصی خود می تواند ویزای مربوطه را سفارش دهد. همچنین لازم است بدانید افرادی که به هر دلیلی اجازه خروج از کشور را ندارند و یا دارای سوء پیشینه هستند از صدور ویزای توریستی اسپانیا محروم خواهند شد. از طرفی دیگر آقایانی که بدون کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت از آن هستند نیز امکان خروج از کشور و گرفتن این ویزا را ندارند.

ویزای توریستی اسپانیا برای چه کسانی صادر می شود؟

ویزای توریستی اسپانیا برای چه کسانی صادر می شود؟

ریجکت شدن درخواست ویزای توریستی اسپانیا

برای اقدام به گرفتن ویزای توریستی اسپانیا بهتر است قبل از هر چیز قوانین حاکم بر سفارت این کشور را بدانید، از طرفی دیگر مدارک خود را تمام و کمال تحویل دهید. سعی کنید از ارائه مدارک جعلی به کنسولگری سفارت خودداری نمایید و در زمان مصاحبه هدف خود را به خوبی از ورود به خاک این کشور توضیح دهید. چرا که کنسولگری این سفارت در زمینه صدور انواع ویزا به ویژه ویزای توریستی اسپانیا بسیار سختگیرانه عمل می کند و در صورت مشاهده کوچکترین ایراد در درخواست شما، از صدور ویزای توریستی اسپانیا صرف نظر می شود. در ضمن اگر درخواست ویزای توریستی اسپانیا ریجکت شود، باید چند ماه این امتیاز از فرد گرفته می شود تا دوباره بتواند درخواست بدهد.

ریجکت شدن درخواست ویزای توریستی اسپانیا

ریجکت شدن درخواست ویزای توریستی اسپانیا

کشورهای عضو شینگن کدامند؟

در صورتی که سفارت با صدور ویزای توریستی اسپانیا موافقت کند، در واقع شما ویزای توریستی شینگن را برای این کشور دریافت کرده اید و با توجه به قوانین تعریف شده برای این نوع ویزا حق تردد و سفر به دیگر کشورهای عضو را نیز دارید. از جمله کشورهای عضو پیمان شینگن که می توانید با ویزای توریستی اسپانیا به آن ها وارد شوید می توان به پرتغال، آلمان، فرانسه، بلژیک، اتریش، دانمارک، فنلاند، یونان و مجارستان اشاره کرد. همچنین کشورهای ایتالیا، هلند، لهستان، سوئد، نروژ، جمهوری چک، سوئیس، ایسلند، اسلواکی، استونی، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ و مالت نیز از دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا و هم پیمان با شینگن هستند. این ویزا که مدت اعتبارش ۹۰ روز می باشد می تواند اجازه ورود شما را به دیگر کشورها صادر کند، در ضمن لازم است بدانید ویزای توریستی شینگن اسپانیا غیر قابل تمدید می باشد.

کشورهای عضو شینگن کدامند؟

کشورهای عضو شینگن کدامند؟

انواع ویزای شینگن

ویزای شینگن اسپانیا در انواع مختلفی و با توجه به نوع سفر فرد درخواست دهنده ویزا، صادر می شود. در واقع اگر فرد تنها بخواهید از طریق توقف در فرودگاه یک کشور عضو شینگن به صورت هوایی به کشوری غیر عضو سفر کند؛ باید ویزای نوع A را سفارش دهد، در این صورت حق خروج از فرودگاه کشور شینگن را به داخل کشور ندارد. اما در صورتی که فرد بخواهد از طریق کشور عضو شینگن به صورت زمینی به کشور غیر عضو دیگری سفر می کند باید ویزای نوع B را درخواست دهد. ویزای شینگن نوع C  نیز مختص افرادی است که بخواهند به قصد گردشگری و تفریح و یا دیدار با اعضای خانواده خود به یک الی چند کشور عضو شینگن سفر کنند و اقامتی کوتاه در آن کشورها داشته باشند. در واقع می توان گفت ویزای توریستی اسپانیا که به صورت شینگن صادر می شود، نوع C می باشد. نوع دیگر ویزای شینگن، نوع D می باشد که برای تاجران، دانشجویان و بازرگانان است که بتوانند از طریق آن اجازه چندین بار ورود و خروج و یا اقامت در کشورهای عضو شینگن را داشته باشند.

انواع ویزای شینگن

انواع ویزای شینگن

قوانین مربوط به داشتن ویزای شینگن

داشتن ویزای شینگن این امکان را برای فرد مسافر فراهم نخواهد کرد که بدون در نظر گرفتن قوانین مربوط به این ویزا و کشورهای عضو آن، به هر کشوری در هر شرایطی وارد شوند. بلکه حتما قبل از سفر خود درباره چگونگی ورود به کشورهای دیگر عضو پیمان و نحوه اقامت در آن ها اطلاعات لازم را کسب کنید. نکته دوم که در زمینه ویزای شینگن لازم است بدانید این است که پس از سپری کردن مدت ۹۰ روزه اقامت خود در کشورهای شینگن باید به مدت ۳ ماه در محدوده شینگن نباشید تا بتوانید دوباره از این ویزا و مزایای آن بهره مند شوید. چرا که این ویزا به صورت پیوسته قابل تمدید نخواهد بود. مگر آنکه دلایل و مدارک بسیار ضروری و قانع کننده برای ماندن خود در کشور عضو شینگن داشته باشید که بتوانید تا یکسال در آن جا بمانید. نکته حائز اهمیت دیگری که لازم دانستیم در این بخش اشاره ای به آن بکنیم این است که در صورت صدور ویزای توریستی اسپانیا شما اول باید به این کشور وارد شوید سپس اجازه ورود به دیگر کشورهای عضو شینگن را خواهید داشت.

قوانین مربوط به داشتن ویزای شینگن

قوانین مربوط به داشتن ویزای شینگن

خرید بلیط برای اسپانیا

پس از اینکه ویزای توریستی اسپانیا را گرفتید باید به دنبال تهیه بلیط برای سفر خود باشید. در این زمینه بهتر است بدانید از ایران پرواز مستقیمی به مقصد اسپانیا وجود ندارد و برای این کار می توانید به ترکیه رفته و از آن جا عازم اسپانیا شوید. همچنین با استفاده از خطوط هواپیمایی قطر و امارات نیز این امکان را دارید تا بتوانید به صورت هوایی به کشور اسپانیا سفر کنید.

خرید بلیط برای اسپانیا

خرید بلیط برای اسپانیا

سفر با تور اسپانیا

یکی از راه های آسان و مطمئنی که اغلب افراد برای سفر به اسپانیا انتخاب می کنند. همراهی با تور اسپانیا است. در این انتخاب مزایای فراوانی وجود دارد که از جمله آن ها می توان به اخذ ویزای توریستی اسپانیا توسط مجریان تور، تهیه بلیط، رزرو هتل، تهیه غذا، ارائه بیمه مسافرتی، راهنمای تور و… اشاره نمود. در این میان گرفتن ویزای توریستی اسپانیا و سفر با تور می تواند بسیار آسان تر و کم هزینه تر باشد. به علاوه برای افرادی که تنها سفر می کنند انتخاب تور گردشگری اسپانیا می تواند گزینه بسیار مناسبی برای تنها نبودن و داشتن همسفرانی خوب باشد.

سفر با تور اسپانیا

سفر با تور اسپانیا

ویزای توریستی اسپانیا و اقامت در این کشور

یکی از راه های اقامت گرفتن برای کشور اسپانیا را می توان گرفتن ویزای توریستی اسپانیا دانست. بدین منظور فرد می تواند با ورود به این کشور از دو طریق یافتن کار و یا درخواست پناهندگی مقیم کشور اسپانیا شود. البته فراموش نشود که امکان گرفتن اقامت از این طریق بسیار کم بوده و فرد بهتر است با روش های دیگری به دنبال کسب اقامت دائم این کشور باشد.

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۶ تماس بگیرید.

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم در خصوص ویزای اسپانیا ، وقت سفارت اسپانیا ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

مطالب مرتبط

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 4٫00
Loading...
۱۷ آذر ۱۳۹۷

سوغات مادرید برای سفر به مادرید باید با بهترین سوغات مادرید آشنا شوید. مادرید شهر هیجان انگیزی در اسپانیا است که سالانه میلیون ها گردشگر را با اهداف مختلف به ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 5٫00
Loading...
۲۹ آذر ۱۳۹۷

درباره بارسلونا درباره بارسلونا باید بدانید که شهر بارسلونا پر از دیدنی ها تاریخی و جاذبه های گردشگری و آثار هنری به جا مانده از معمار های بزرگ است. بارسلونا ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 3٫00
Loading...

سوغات زاراگوزا یکی از جذاب ترین و خاص ترین شهرهای کشور اسپانیا، شهر زاراگوزا است که در بین شهرهای مادرید، بارسلونا، والنسیا و تولوز قرار دارد که پنجمین شهر بزرگ ...

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!