به این مطلب امتیاز دهید
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 4٫67
Loading...

ویزای اسپانیا

ویزای اسپانیا

ویزای اسپانیا یکی از مهمترین و پرطرفدارترین ویزاهایی است که در ایران گرفته می شود و سالانه مسافران بسیار زیادی از کشور ایران به کشور اسپانیا سفر می کنند. اگر شما نیز جزو آن دسته از افراد هستید که قصد سفر و یا مهاجرت به کشور اسپانیا را دارید بهتر است این مطلب را به صورت کامل مطالعه کنید تا با نحوه دریافت ویزای اسپانیا و همینطور انواع ویزای اسپانیا و جاذبه های گردشگری این کشور و تمامی نکته هایی که برای دریافت ویزای اسپانیا نیاز دارید آشنا شوید.

تاریخچه اسپانیا

اولین نشانه های اقامت در موقعیت کنونی کشور اسپانیا به ۲۰۰ سال پیش از میلاد مسیح باز می گردد، درست زمانی که تمدن های ایبری در این منطقه ساکن شدند و تحت حکومت امپراطوری روم قرار گرفتند. در سال های بعدی با حمله ناپلئون به این منطقه هرج و مرج تمامی این منطقه را فرا گرفت و جنبش های استقلال طلبی در این کشور به قدرت رسیدند و خواستار استقلال کشور اسپانیا از امپراطوری روم شدند. بعد از جنگ جهانی دوم بود که حکومت استبدادی در کشور اسپانیا شکل گرفت و جنگ های داخلی بسیار زیادی نیز در داخل این کشور شکل گرفت که باعث شد حکومت استبدادی در این کشور نابود شود و حکومتی دموکراسی در این کشور بوجود آید. همان طور که مشاهده می کنید کشور اسپانیا تاریخچه طولانی دارد و با دریافت ویزای اسپانیا می توانید به یکی از تاریخی ترین کشورهای اروپا سفر کنید.

تاریخچه اسپانیا

تاریخچه اسپانیا

موقعیت جغرافیایی اسپانیا

اسپانیا کشوری ای است با مساحتی ۵۰۵ کیلومتر مربعی که از لحاظ وسعت در رتبه ۵۲ در دنیا قرار دارد، بلندترین نقطه کشور اسپانیا قله آتشفشانی تید می باشد که در شهر تنریف و در جزایر قناری واقع شده است. از لحاظ موقعیت جغرافیایی کشور اسپانیا بین مدارهای ۲۶ تا ۴۴ درجه شمالی و نصف النهار ۵ و ۱۹ درجه شرقی قرار گرفته است. از همسایه های کشور اسپانیا می توان به کشورهای پرتغال، مراکش و فرانسه اشاره کرد. کشور اسپانیا کشوری است با جزیره های بسیار زیاد که از مهمترین و زیباترین این جزایر می توان به جزایر قناری اشاره کرد. کشور اسپانیا دارای کوهستان های بسیار زیادی نیز می باشد که از جمله مهمترین آنها می توان به کوه های پیرنه، سنترال، تولدو و ایبریکو اشاره کرد.

موقعیت جغرافیایی اسپانیا

موقعیت جغرافیایی اسپانیا

آب و هوای اسپانیا

برای دریافت ویزای اسپانیا و سفر به کشور اسپانیا بی شک آشنایی با آب و هوای این کشور می تواند برای شما بسیار مفید باشد. یکی از مهمترین ویژگی های کشور اسپانیا که گردشگران بسیار زیادی را به این کشور دعوت می کند، آب و هوای فوق العاده این کشور می باشد. فصل زمستان در کشور اسپانیا از ماه دسامبر شروع می شود و تا ماه فوریه به طول می انجامد. در قسمت های جنوبی از کشور اسپانیا می توانید آب و هوایی مدیترانه ای را مشاهده کنید، در این قسمت از کشور اسپانیا در بیشتر روزهای سال شاهد آب و هوای معتدل هستید. آب و هوای کشور اسپانیا آب و هوایی فوق العاده متغیر می باشد و در هر منطقه از این کشور می توانید آب و هوایی خاص را تجربه کنید. قسمت های شمالی و قسمت های کوهستانی کشور اسپانیا نیز دارای آب و هوایی کوهستانی هستند که نسبت به سایر مناطق دارای آب و هوای خنک تری هستند.

آب و هوای اسپانیا

آب و هوای اسپانیا

فرهنگ مردم اسپانیا

برای دریافت ویزای اسپانیا و سفر به کشور اسپانیا بی شک آشنایی با آداب و رسوم و فرهنگ مردم کشور اسپانیا می تواند برای شما بسیار مفید باشد. بیشتر مردم اسپانیا پیرو دین مسیحی هستند و مذهب آن ها نیز بیشتر کاتولیک می باشد، البته نزدیک به ۲۰ درصد از مردم این کشور نیز بی دین می باشند. مهاجران بسیار زیادی در کشور اسپانیا زندگی می کنند و هر ساله نیز تعداد بسیار زیادی از مهاجران به این کشور سفر می کنند، بیشتر مهاجرانی که در این کشور زندگی می کنند مهاجرانی از کشورهای رومانی، مراکش، آلمان و هند می باشند. یکی از مهمترین مراسمات مردم کشور اسپانیا را جشن ها، فستیوال ها و کارناوال ها تشکیل می دهند که می توانید با دریافت ویزای اسپانیا و سفر به این کشور در این مراسمات شرکت کنید. با دریافت ویزای اسپانیا و سفر به کشور اسپانیا می توانید با فرهنگ متفاوت مردم کشور اسپانیا نیز آشنا شوید

فرهنگ مردم اسپانیا

فرهنگ مردم اسپانیا

بهترین زمان سفر به اسپانیا

بسیاری از کسانی که قصد دریافت ویزای اسپانیا و سفر به این کشور را دارند علاقه دارند که بهترین زمان سفر به این کشور را بدانند. کشور اسپانیا کشوری است که می توانید در هر زمانی به آن سفر کنید، چرا که آب و هوای این کشور آب و هوایی بسیار معتدل می باشد، با این حال بهترین زمان سفر به کشور اسپانیا را می توان فصل های بهار و پاییز دانست. در این ۲ فصل می توانید از تمامی مکان های دیدنی کشور اسپانیا دیدن کنید. دلیل انتخاب این ۲ فصل علاوه بر آب و هوای فوق العاده این است که در این فصل ها توریست های بسیار زیادی نیز در این کشور حضور دارند و می توانید از شلوغی جمعیت این کشور نیز لذت ببرید. در فصل تابستان اوج گرمای کشور اسپانیا را تجربه می کنید. در برخی از شهرها از جمله شهر مادرید پایتخت این کشور در این فصل دمای هوا بسیار بالا است

بهترین زمان سفر به اسپانیا

بهترین زمان سفر به اسپانیا

ویزای اسپانیا و انواع آن

برای سفر به کشور اسپانیا شما نیاز دارید که در ابتدا ویزای اسپانیا را دریافت کنید. ویزای اسپانیا به دسته های مختلفی تقسیم بندی می شود که با دریافت هر یک از انواع این ویزاها می توانید با هدفی خاص به کشور اسپانیا سفر کنید. از انواع ویزای اسپانیا می توان به ویزای نمایشگاهی اسپانیا، ویزای تجاری اسپانیا، ویزای توریستی اسپانیا و ویزای تحصیلی اسپانیا اشاره کرد که اگر قصد دارید هر یک از این ویزاها را دریافت کنید بهتر است ادامه این مطلب را به خوبی مطالعه کنید تا با جزئیات هر یک از این ویزاها به خوبی آشنا شوید

ویزای اسپانیا و انواع آن

ویزای اسپانیا و انواع آن

ویزای تحصیلی اسپانیا

یکی از انواع ویزاهای کشور اسپانیا را می توان ویزای تحصیلی اسپانیا دانست، برای دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا باید به یکی از دانشگاه های این کشور اپلای کنید و با در دست داشتن مدارک تحصیلی خود به سفارت اسپانیا مراجعه کنید. دریافت ویزای اسپانیا و تحصیل در این کشور دارای مزیت های بسیار زیادی است، یکی از مهمترین مزیت های تحصیل در این کشور استفاده از تجربه علمی اساتید دانشگاه های این کشور می باشد، دانشگاه های کشور اسپانیا و علی الخصوص دانشگاه مادرید جزو بهترین دانشگاه های قاره اروپا می باشند که می توانید با تحصیل در این کشور از لحاظ علمی به جایگاه بسیار خوب تحصیلی برسید و پیشرفت زیادی کنید.

ویزای تحصیلی اسپانیا

ویزای تحصیلی اسپانیا

ویزای توریستی اسپانیا

نوع دیگری از ویزای اسپانیا را ویزای توریستی تشکیل می دهد، این نوع از ویزای اسپانیا یکی از پرطرفدارترین نوع ویزای اسپانیا می باشد، سالانه توریست های بسیار زیادی از طریق تورهای گردشگری وارد کشور اسپانیا می شود و از جاذبه های گردشگری فوق العاده دیدنی و زیبای این کشور دیدن می کنند. برای دریافت ویزای توریستی اسپانیا ۲ روش وجود دارد، در روش اول می توانید به وسیله تورهای گردشگری به این کشور سفر کنید و در روش دوم می توانید از طریق دریافت دعوت نامه توریستی که در ادامه توضیح داده می شود به این کشور سفر کنید

ویزای توریستی اسپانیا

ویزای توریستی اسپانیا

جاذبه های گردشگری تاریخی اسپانیا

یکی از بهترین جاذبه های تاریخی گردشگری کشور اسپانیا که با دریافت ویزای اسپانیا و سفر به این کشور می توانید از آن دیدن کنید، کلیسای ساگرادا می باشد که نام اصلی و محلی آن کلیسای خانواده مقدس است، بسیاری از هنرمندان و معماران بزرگ دنیا این کلیسا را یک شاهکار معماری می دانند. مسجد بزرگ کوردوبا نیز یکی دیگر از مکان های تاریخی کشور اسپانیا می باشد که در سفر به این کشور می توانید از آن دیدن کنید، این مسجد را ممی توان بهترین معماری آفریقایی در کشور اسپانیا دانست که سالانه توریست های بسیار زیادی از سرتاسر دنیا از آن دیدن می کنند. یکی دیگر از جاذبه های گردشگری تاریخی و هنری کشور اسپانیا که با دریافت ویزای اسپانیا و سفر به این کشور می توانید به راحتی از آن دیدن کنید موزه هنری پرادو می باشد که در شهر مادرید پایتخت این کشور واقع شده است که مکانی فوق العاده برای بازدید هنرمندان و تاریخ شناسان می باشد.

جاذبه های گردشگری تاریخی اسپانیا

جاذبه های گردشگری تاریخی اسپانیا

جاذبه های گردشگری طبیعی اسپانیا

بیشک مهم ترین و زیباترین جاذبه گردشگری طبیعی کشور اسپانیا را می توان جزایر قناری دانست که با دریافت ویزای اسپانیا می توانید از آن دیدن کنید. این جزایر را تقریبا می توان جزو زیباترین مناطق در سر تا سر دنیا دانست که سالانه توریست های بسیار زیادی از این جزایر دیدن می کنند و بسیاری از افراد و توریست ها نیز تنها با هدف دیدن از این جزایر به کشور اسپانیا سفر می کنند. باغ های جنرالایف نیز جزو جاذبه های گردشگری طبیعی و فوق العاده زیبای کشور اسپانیا هستند که می توانید با سفر به کشور اسپانیا از آن ها نیز دیدن کنید. سواحل کوستا آخرین جاذبه گردشگری طبیعی کشور اسپانیا است که در این بخش معرفی می کنیم، لقب این سواحل را آفتابی ترین مکان قاره اروپا گذاشته اند، این سواحل دارای کیلومترها شن سفید می باشد که می توانید برای آفتاب گرفتن از آن استفاده کنید. این مکان یکی از بهترین مکان هایی است که می توانید با دریافت ویزای اسپانیا از آن دیدن کنید و یک روز آرام را در آن بگذرانید.

 

جاذبه های گردشگری طبیعی اسپانیا

جاذبه های گردشگری طبیعی اسپانیا

مراکز خرید اسپانیا

یکی از معروف ترین مراکز خرید اسپانیا مرکز خرید سالامانکا می باشد که می توانید با دریافت ویزای اسپانیا و سفر به این کشور از این مرکز خرید دیدن کنید و خریدهای خود را انجام دهید. اگر در سفر به اسپانیا قصد داشتید که کفش خریداری کنید بهترین مرکز خرید برای این کار را می توان مرکز خرید کوئوکا دانست، در این مرکز خرید می توانید بهترین کفش های چرم کشور اسپانیا را خریداری کنید. مرکز خرید دیگری که در کشور اسپانیا وجود دارد و حتما باید از آن دیدن کنید مرکز خرید ال کورت اینگلز می باشد که ظاهری بسیار قدیمی را دارا می باشد با این حال یک مرکز خرید بسیار بزرگ است که می توانید هر نوع محصولی را در آن پیدا کنید شما نیز اگر بعد از دریافت ویزای اسپانیا و سفر به این کشور قصد خرید داشتید می توانید از این مرکز خرید بسیار بزرگ دیدن کنید

 

مراکز خرید اسپانیا

مراکز خرید اسپانیا

ویزای تجاری اسپانیا

یکی دیگر از انواع ویزای اسپانیا، ویزای تجاری اسپانیا است، این ویزا مختص کسانی است که قصد سفر به کشور اسپانیا به دلایل اقتصادی و تجاری را دارند. برای دریافت ویزای اسپانیا به صورت تجاری در ابتدا نیاز دارید که دعوت نامه تجاری اسپانیا را دریافت کنید که در ادامه با این دعوت نامه نیز آشنا خواهیم شد. بعد از دریافت دعوت نامه تجاری اسپانیا باید مدارک شغلی خود را که نشان دهنده تخصص شما در موضوع دعوت نامه فرستاده شده می باشد به سفارت اسپانیا در ایران تحویل دهید تا بتوانید ویزای اسپانیا را دریافت کنید و به این کشور سفر کنید. برای دریافت ویزای اسپانیا به صورت تجاری علاوه بر مدارک عادی که در ادامه به توضیح آنها می پردازیم نیاز به مدارک شغلی و همین طور مدارک شرکت خود نیز می باشد

ویزای تجاری اسپانیا

ویزای تجاری اسپانیا

ویزای نمایشگاهی اسپانیا

نوع دیگری از ویزای اسپانیا و ویزای نمایشگاهی این کشور می باشد، با دریافت ویزای نمایشگاهی اسپانیا می توانید در تورهای نمایشگاهی که هر ساله در این کشور برگزار می شود شرکت کنید. حتما اطلاعاتی درباره تورهای نمایشگاهی دارید، تورهای نمایشگاهی تورهایی هستند که با هدف بازدید از یک یا چند نمایشگاه در یک کشور خاص برگزار می شود و شما با دریافت ویزای نمایشگاهی کشور اسپانیا می توانید در نمایشگاه هایی که در کشور اسپانیا برگزار می شود شرکت کنید و از آنها نهایت بهره را ببرید

ویزای نمایشگاهی اسپانیا

ویزای نمایشگاهی اسپانیا

دعوتنامه توریستی اسپانیا

همان طور که گفته شد یکی از روش های رفتن به تور اسپانیا دریافت دعوت نامه توریستی می باشد که شما بعد از دریافت این دعوت نامه می توانید با در دست داشتن مدارک خود به سفارت اسپانیا در ایران مراجعه کنید و اقدام به دریافت ویزای اسپانیا کنید. یکی از شرایطی که ارسال کننده دعوت نامه توریستی باید داشته باشد این است که باید از خویشاوندان و یا دوستان شما باشد و همین طور اقامت دائم کشور اسپانیا را نیز داشته باشد و مدرک بانکی معتبری داشته باشد که بتواند از شما به خوبی میزبانی کند

دعوتنامه توریستی اسپانیا

دعوتنامه توریستی اسپانیا

دعوتنامه تجاری و نمایشگاهی اسپانیا

یکی دیگر از دعوت نامه های کشور اسپانیا دعوت نامه تجاری اسپانیا می باشد که این دعوت نامه معمولا از طرف یک شرکت معتبر از کشور اسپانیا برای شما ارسال می شود و شما بعد از دریافت این دعوت نامه می توانید با در دست داشتن آن به سفارت اسپانیا در ایران مراجعه کنید و بعد از تحویل دادن مدارک مورد نیاز که در ادامه معرفی می شود اقدام به دریافت ویزای اسپانیا کنید. نوع دیگر از دعوت نامه کشور اسپانیا دعوت نامه نمایشگاهی کشور اسپانیا می باشد که این دعوت نامه معمولا از سمت نمایشگاه هایی که در حال برگزاری می باشند و یا به زودی برگزار می شوند برای شما ارسال می شود و شما باید در زمینه موضوع نمایشگاه تخصص لازم را داشته باشید تا بتوانید در این نمایشگاه شرکت کنید.

دعوتنامه تجاری و نمایشگاهی اسپانیا

دعوتنامه تجاری و نمایشگاهی اسپانیا

مراحل دریافت ویزای اسپانیا

برای دریافت ویزای اسپانیا باید چند مرحله را پشت سر بگذارید. در مرحله اول شما باید وقت سفارت اسپانیا را دریافت کنید که نحوه دریافت وقت سفارت اسپانیا در ادامه این مطلب توضیح داده شده است، در مرحله بعدی باید مدارکی را که در سایت سفارت اسپانیا آمده است و ما نیز در ادامه توضیح خواهیم داد آماده کنید و در وقت سفارت اسپانیا مقرر که توسط ایمیلی از طرف سفارت اسپانیا به شما اعلام می شود به سفارت اسپانیا مراجعه نمایید و بعد از آن نیز فرم درخواست دریافت ویزای اسپانیا را به صورت کامل پر کنید و آن را تحویل سفارت اسپانیا دهید. معمولا بین ۲ الی ۵ هفته طول می کشد تا ویزای اسپانیا برای شما صادر شود و بعد از صادر شدن ویزای اسپانیا با شما تماس گرفته می شود تا به حضور در سفارت اسپانیا ویزای اسپانیا را دریافت کنید

مراحل دریافت ویزای اسپانیا

مراحل دریافت ویزای اسپانیا

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای اسپانیا

از مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای اسپانیا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه یک کپی از آنها که به مهر و امضای وزارت خارجه و دادگستری در آمده باشند.

۲- شش قطعه عکس ۶ در ۴ که دارای پس زمینه سفید باشند و تصویر صورت شما به وضوح دیده شود.

۳- تمامی پاسپورت های قبلی به همراه پاسپورت فعلی که دارای حداقل ۳ ماه اعتبار باشد.

۴- مدرک بانکی معتبر مبنی بر تمکن مالی شما که این مدرک نیز باید به مهر و امضای دادگستری و وزارت خارجه درآمده باشد.

۵- سایر مدارک مورد نیاز را نیز که ممکن است اضافه شوند می توانید با مراجعه به وب سایت سفارت اسپانیا که در ادامه آمده است مشاهده کنید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای اسپانیا

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای اسپانیا

دریافت وقت سفارت اسپانیا

برای دریافت وقت سفارت اسپانیا می توانید با مراجعه به آزانس های گردشگری اقدام به اخذ ویزا کنید و بعد از آن نسبت به تهیه مدارک موردنیاز که کارشناسان آژانس ها به شملا اعلام می کنند کنید، سپس زمان مراجعه شما به سفارت اسپانیا از طریق کارشناسان به شما اعلام می شود و شما می توانید در این زمان با در دست داشتن مدارک خود به سفارت اسپانیا مراجعه کنید.

دریافت وقت سفارت اسپانیا

دریافت وقت سفارت اسپانیا

مدت زمان اقامت در اسپانیا با دریافت ویزای اسپانیا

یکی از مهمترین سوالاتی که درباره ویزای اسپانیا پرسیده می شود این است که بعد از دریافت ویزای اسپانیا چه مدت می توانیم در این کشور اقامت داشته باشیم؟ برای پاسخ به این سوال باید بدانید که شما با دریافت ویزای اسپانیا می توانید حداکثر به مدت ۳ ماه یعنی ۹۰ روز در این کشور حضور داشته باشید و از زیبایی های این کشور نهایت لذت را ببرید. با این حال مدت زمان اقامت شما در کشور اسپانیا باید در ویزای اسپانیایی که برای شما صادر شده است ذکر شود به همین دلیل از سوالات معمولی که در سفارت اسپانیا برای صدور ویزای اسپانیا از شما پرسیده می شود این است که چه مدت می خواهید در این کشور حضور داشته باشید و بعد از پاسخگویی شما این زمان برای شما در ویزای اسپانیا ثبت می شود.

سفارت اسپانیا در ایران

همان طور که گفته شد برای دریافت ویزای اسپانیا باید به سفارت این کشور مراجعه کنید. بنابراین دانستن آدرس سفارت اسپانیا می تواند برای شما مفید باشد. آدرس این سفارت در ایران در شهر تهران، دروس، بلوار شهرزاد، خیابان کماسایی، کوچه اول شرقی و پلاک ۱۰ واقع شده است. مورد بعدی درباره سفارت اسپانیا ساعت کاری این سفارت است که این ساعت کاری به این صورت است که از روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح الی ۱۶ عصر می توانید به این سفارت برای دریافت ویزای خود مراجعه کنید. نکته آخر درباره سفارت اسپانیا در ایران آدرس پست الکترونیک یا همان ایمیل این سفارت است که برای ارتباط برقرار کردن با سفارت اسپانیا می توانید از این طریق نیز اقدام کنید.

سفارت اسپانیا در ایران

سفارت اسپانیا در ایران

هزینه سفر و زندگی در اسپانیا

هزینه زندگی در کشور اسپانیا هزینه زیادی می باشد، با این حال سطح درآمد افراد نیز متناسب با هزینه زندگی در این کشور است. بنابراین اگر قصد مهاجرت به کشور اسپانیا را دارید لزومی ندارد که نگران هزینه زندگی در این کشور باشید چرا که می توانید متناسب با این هزینه ها درآمد نیز داشته باشید، با این حال برای سفر به این کشور و دریافت ویزای اسپانیا برای گردشگری در این کشور نیاز به پول زیادی دارید.

هزینه سفر و زندگی در اسپانیا

هزینه سفر و زندگی در اسپانیا

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۶ تماس بگیرید.

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم در خصوص ویزای اسپانیا ، وقت سفارت اسپانیا ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

مطالب مرتبط

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 5٫00
Loading...
۲۹ مهر ۱۳۹۷

هتل های ایبیزا ایبیزا یکی از جزیره های توریستی دنیا و از جزیره های کشور اسپانیا است. معمولاً کسانی که به کشور اسپانیا سفر می کنند، یک شب را در ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 4٫00
Loading...
۰۶ آبان ۱۳۹۷

بهترین زمان سفر به تنریف بهترین زمان سفر به تنریف با توجه به بودجه، علاقه و شرایط اقلیمی حاکم در این جزیره متفاوت می باشد؛ اما در کل می توان ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 5٫00
Loading...
۰۲ آبان ۱۳۹۷

سفر به تنریف سفر به تنریف اسپانیا و سایر جزایر موجود در جزایر قناری از جمله آرزوهای خیلی از ما می باشد. دیدن جزیره تنریف، دیدن جاذبه های گردشگری و ...

نظر دهید

2 نظر

زضا تفرجی ۱۱ مهر ۱۳۹۷ پاسخ

سلام
آیا برای گرفتن ویزای اسپانیا سند ملکی الزامیست؟؟؟

spain ۱۱ مهر ۱۳۹۷ پاسخ

پاسخ مدیر سایت:
با سلام و احترام
سند ملکی جزو الزامات نمیباشد ولی داشتن آن موجب بالا رفتن ضریب اخذ ویزا میشود
در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید
با تشکر
بابازاده
۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۶